Cultura 09/01/2022

El Niño de Elche dirigeix el darrer espectacle de la menorquina Anna Ferrer

És el tercer projecte musical d'una de les artistes amb més futur de l'illa

Iván Martín
1 min
Anna Ferrer en el concert d'anit al Principal de Maó.

MAÓUn total de 260 espectadors van assistir anit a la posada a escena del darrer treball musical de la menorquina Anna Ferrer, Parenòstic, al teatre Principal de Maó, un projecte dirigit per un dels referents del flamenc contemporani a l'estat espanyol, el Niño de Elche.

El concert començà amb uns minuts d'endarreriment a causa del requeriment del certificat covid. Es tracta de la primera actuació en solitari de Ferrer, després d'estar acompanyada en els escenaris en anteriors ocasions per una banda completa. Els espectadors van gaudir de la polifacètica cantautora que va fusionar la seva veu amb música del timbal, el guitarró, el teclat i la guitarra.

Ferrer va interpretar temes que no estan gravats i que tampoc no es recolliran en cap àlbum. El folk s'entrellaça amb la llum i l'espai, creant una atmosfera elegant, moderna i al mateix temps respectant la tradició. Anna Ferrer inicià la seva carrera en solitari l'any 2017, amb la publicació del primer disc, Tel·lúria, que ret homenatge a Menorca. El 2019 va fer el segon treball, Kronia, consolidant-se com una de les artistes de futur a l'illa.

L'estiu passat va fer una residència al teatre Principal de Maó dirigida pel Niño de Elche. Els dos varen dissenyar el nou espectacle que recorrerà diverses ciutats de l'Estat i de l'estranger durant el 2022.

stats