Cinema
Cultura 09/12/2014

Natalie Portman rebutja ser 'la filla de Steve Jobs' al cinema

Com si es tractés d'una maledicció, Portman és la quarta persona que decideix no participar en el rodatge de la pel·lícula basada en el creador d'Apple, després de Jessica Chastain, Christian Bale i Leonardo di Caprio

Europa Press
1 min

MadridEl 'biopic' de Steve Jobs, el segon després del que va protagonitzar Ashton Kutcher ('Jobs'), no està de sort. Natalie Portman ha rebutjat ser la filla del creador d'Apple, Lisa Nicole Brennan-Jobs, segons ha informat Variety. Tot i que encara no es coneixen les causes per les quals Portman no ha volgut unir-se al rodatge, s'ha convertit en la segona actriu que rebutja fer aquest paper, després de Jessica Chastain.

Michael Fassbender serà qui encarni al famós informàtic, un paper que ja havien rebutjat Christian Bale i Leonardo di Caprio. La pel·lícula, dirigida per Danny Boyle, se centrarà en capítols claus de la història de Steve Jobs i comptarà amb el guió d'Aaron Sorkin, creador de sèries com 'The Newsroom' i 'The West Wing' i guionista de 'La xarxa social', el film de David Fincher sobre la creació de Facebook.

stats