Cultura 23/11/2021

Marta Colomé presenta 'Les ales d'Isis', Premi Guillem Cifre de Colonya 2021, a Palma

La presentació del llibre, que és de narrativa infantil i juvenil, serà a les 19 hores a Rata Corner (Palma)

ARA Balears
1 min
L'autora del llibre 'Les ales d'Isis', Marta Colomé.

PalmaLa bibliotecària Marta Colomé Romera, de Badalona, és l'autora del llibre Les ales d'Isis, la novel·la que va guanyar el Premi Guillem Cifre de Colonya 2021 de narrativa infantil i juvenil. Aquest dimecres, 24 de novembre, es presentarà el títol a la llibreria Rata Corner (a les 19 h) de Palma. Barcanova Editorial s'ha encarregat de l'edició. Sara Moyano, responsable de l'editorial, serà l'encarregada de conversar amb Colomé i descobrir als assistents els secrets d'aquesta publicació. Aquest guardó celebra enguany el 40è aniversari.

Colomé ha abocat en aquesta novel·la dues de les seves grans passions: les biblioteques i la cultura egípcia. "L'escriptura d'aquest llibre va ser molt enriquidora. El procés exhaustiu de documentació va fer augmentar encara més el meu enamorament per la cultura egípcia", assegura la guanyadora.

Protanitzen la trama tres bilbiotecàries (l'autora ha exercit aquesta professió durant vint anys), l'Ada Kitab, la Robin i la Sun, que es dediquen a recuperar documents valuosos que han estat robats i venuts al mercat negre. L'encàrrec més important que reben és el de recuperar Les ales d'Isis, una de les troballes més rellevants de l'antic Egipte. És amb aquest encàrrec que les tres troballibres s'endinsen en una aventura que les farà arribar fins al Caire, on s'hauran d'encarar a enigmes i perills que no s'havien imaginat mai.

A les aventures de totes tres s'hi suma el viatge personal que farà l'Ada de la mà d'un príncep egipci que va viure fa tres mil·lenis, Serkhi I. Un recorregut interior per trobar la pròpia essència.

stats