Cultura 27/04/2022

La mar balear torna a ser la protagonista del concurs fotogràfic MARE

Aquest dimecres s'han obert les inscripcions al certamen

ARA Balears
1 min
“Algues que viuen entre dos mons" mostra el retrat de Cystoseira, l'alga símbol de les aigües netes.

PalmaArriba la III edició del MARE, el certamen de fotografia i vídeo que convida la ciutadania a participar amb imatges de la mar balear. Aquest dimecres l'organització ha presentat les bases del concurs i ha explicat les normes i l'objectiu d'aquest certamen.

Segons han detallat, en el comunicat, els interessats (que poden ser tant fotògrafs amateurs com professionals) poden presentar fins a 20 fotografies. La intenció és que mostrin la riquesa i bellesa de la mar, així com la relació humana amb el medi marí a través de fotodenúncies i històries d'èxit. MARE ha dividit el concurs en quatre perfils de participació: Adulta Expert (més de 18 anys), Adulta Amateur (més de 18 anys), Juvenil (joves d'entre 14-17 anys) i Infantil (joves < 14 anys) i cinc categories: MARE Animalia, MARE Plantae, MARE Sapiens, MARE Denúncia i MARE Nostrum (una nova categoria sobre la Mediterrània).

L'organització ha informat que enguany es repartiran 10.000 euros entre els 23 premiats dels diferents perfils i categories. A més, han detallat que per a ells els premis MARE serveixen per construir una apreciació col·lectiva de la mar Balear i per oferir més reconeixement als fotògrafs, que són els qui connecten al públic amb la mar.

Tots els interessats a participar en la tercera edició del certamen de fotografia marina MARE poden consultar les bases i omplir el formulari d'inscripció aquí.

stats