Música
Cultura 11/01/2024

Mallorca protagonitza la nova cançó de Bizarrap amb Young Miko

És el primer tema de Bizarrap aquest 2024, després que l'any passat facturàs bombes sonores amb Shakira i Rauw Alejandro, entre d'altres

1 min

PalmaEl productor argentí Bizarrap acaba de publicar la seva sessió Volum 58 amb la porto-riquenya Young Miko. El tema narra la trajectòria de la rapera (i exfutbolista) en una història d'autoafirmació. La tornada del tema és protagonitzada indiscutiblement per Mallorca, com a destinació idíl·lica: "Mientras tanto andamo' en jet ski por Mallorca, mientras tanto estamo' contando torta, la que puede, puede y la que no puede soporta".

La cançó dura 3.07 minuts i combina el rap urbà característic de Young Miko amb l'estil de música electrònica i trap de Bizarrap. A la cançó, que parla de la visió que té l'intèrpret de la seva carrera i la fama, també s'anomena Madrid. De fet, la cançó comença així: "¿Cómo llegamo' aquí? No sé a cuántos pies de altura. Primera clase a Madrid".

Aquest és el primer tema de Bizarrap aquest 2024, després que l'any passat facturàs bombes sonores amb Shakira i Rauw Alejandro, entre d'altres. Aquesta nova sessió la firma juntament amb Young Miko que va començar la seva carrera musical com a cantant i compositora el 2019 llançant temes a través de la plataforma SoundCloud. Ha fet col·laboracions amb Villano Antillano, Nicki Nicole o la catalana Bad Gyal. Alguns dels seus temes més populars són CLASSY 101, FINA i Chulo pt.2, aquest darrer, precisament, amb Bad Gyal.

stats