Cultura 10/08/2020

Mala Rodríguez obrirà el cicle d'estiu del Mallorca Live aquest divendres

El festival ha canviat de format per tal d'adaptar-se a la normativa sanitària, i ja ha avançat les dates de l'edició 2021

Ara Balears
1 min
Mala Rodríguez en una imatge promocional.

PalmaEl Mallorca Live Festival s'ha transformat en un cicle de concerts d'estiu per adaptar-se a les normatives sanitàries del covid-19. Mala Rodríguez serà l'artista que obrirà el festival el proper divendres 14 d'agost, en què presentarà el seu darrer treball, Mala. Dissabte, dia 15, actuarà Anegats, i serà la seva única actuació del 2020. El popular grup mallorquí va llançar el primer single del seu nou disc divendres, i preveu que surti a la llum l'àlbum a final d'any.

Els altres artistes confirmats són Benavent, Di Geraldo i Pardo (dia 16), León Benavente (20 d'agost), Taburete (dia 22), Kiko Veneno (dia 23), Carlos Sadness (dia 27), Xoel López (dia 28), Morodo (dia 29) i La fura dels Baus (dia 30 d'agost). El festival es continuarà fent al mateix espai, l'antic Aquapark de Calvià, que han redissenyat per complir les mesures de seguretat necessàries per evitar el contagi de coronavirus: seiens numerats, distàncies de seguretat, ús de mascaretes, gel hidroalcohòlic a mà, accés escalonat, etc. L'aforament màxim serà de 1.000 persones.

Mallorca Live 2021, al juny

El festival també ha anunciat les dates de la seva sexta edició, que es farà de l'11 al 12 de juny de 2021. Per a aquelles persones que ja havien comprat l'abonament, l'organització ofereix dues alternatives: conservar-lo per al 2021 –amb diferents beneficis com descomptes per als concerts del cicle d'estiu d'enguany, o sol·licitar que se'ls tornin els doblers.

L'organització ha volgut destacar en un comunicat que "la cultura està més viva que mai". Han agraït els missatges de suport que han rebut durant tots aquests mesos, que per a ells "han estat molt durs". "Sentir-vos a prop ens ha ajudat molt quan estàvem escassos d'ànims", han tancat.

stats