Cultura 24/03/2022

El Llatzeret de Maó acollirà un festival amb clàssics de la música i xefs de renom

Ana Torroja, Los Secretos i Nacha Pop són alguns dels convidats

Iván Martín
1 min
Imatge de la presentació del festival a l'illa del Llatzeret.

MAÓLa música i la gastronomia uniran esforços per oferir al visitant una experiència única a l'illa del Llatzeret del port de Maó del 28 de juliol al 6 d'agost. Amb aquesta idea s'ha presentat aquest dijous la primera edició del Llatzeret, Music & Gastro, que comptarà amb artistes com Ana Torroja, Los Secretos, Nacha Pop i Kool & the Gang, així com l'execució a la cuina dels xefs amb estrella Michelin Paco Roncero i Diego Guerrero.

L'organització ha desvelat que les pròximes edicions tindran lloc a partir del mes d'abril i fins a l'octubre, amb l'objectiu de desestacionalitzar la temporada. Per anar a l'esdeveniment serà necessari traslladar-se en embarcacions que partiran des del moll de Llevant del port de Maó.

El festival ofereix una fusió entre revivals dels 80, amb grans mites com Ana Torroja, Los Secretos, Nacha Pop, UB40 i Kool & the Gang, amb homenatges com Dire Straits Legacy. També hi actuaran Ara Malikian i el grup Mayumana, que combina dansa, percussió i efectes electrònics. El flamenc no faltarà a la cita, amb les actuacions de Juanito Makandé i Antonio Carmona, i el pop espanyol actual a través de David Otero i Taburete.

A més, en el marc del mandat com a Regió Europea de la Gastronomia, els xefs Paco Roncero i Diego Guerrero elaboraran dos menús degustació.

stats