Música
Cultura 12/11/2019

El 'metal' extrem de Kiss dona color al cartell del Rock Fest Barcelona

La banda oferirà un concert al juliol en el marc de la gira de comiat End of the Road World Tour

Acn
2 min
Els Kiss són els caps de cartell de dissabte al Rock Fest

BarcelonaLa gira de comiat de Kiss, End of the Road World Tour, farà parada a la pròxima edició del Rock Fest Barcelona, on la banda de rock actuarà el 4 de juliol de l'any que ve. Serà l'últim concert en un festival espanyol del grup estatunidenc, liderat per Gene Simmons i Paul Stanley. Kiss estarà acompanyat el dissabte dels ja confirmats Judas Priest. El festival tindrà lloc el 2, 3 i 4 de juliol de l'any que ve al Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet.

Kiss va canviar la cara del rock quan el 1973 van aparèixer a escena. Des del primer disc i la primera gira, el grup ha reformulat els xous habituals de rock, incorporant-hi foc, plataformes hidràuliques, tempestes de confeti, coreografies, maquillatge i vestuari. Hits com Detroit rock city, I was made for lovin' you o la cèlebre Rock and roll all nite els han catapultat fins a la fama.

Al Rock Fest Barcelona, els fans del hard rock europeu més clàssic tindran l'oportunitat de trobar-se amb els suïssos Gotthard, amb una carrera de trenta anys i amb un historial d'himnes que parla per si sol i que els ha portat a ser el grup més popular del seu país. En relació amb el metal extrem, el festival comptarà amb la presència dels reis del death metal: Nile, que acaben d'editar el seu últim disc, Vile Nilotic Rites, i també hi actuarà per primera vegada el grup suec Bloodbath, amb Nick Holmes a la veu acompanyat de Anders Nyström, Jonas Renkse i Martin Axenrot, que presentaran el seu últim treball, The arrow of Satan is drawn, i repassaran una carrera de cinc discos sobre l'escenari del Rock Fest Barcelona.

El festival compta en el programa amb el black metall de Belzebubs, la banda de culte que uneix els còmics de JP Ahonen amb el metal extrem i que actuarà per primera vegada a Catalunya; i els tunisians Myrath també presentaran al certamen el seu últim disc, Shehill, amb un estil musical que beu de les influències del nord d'Àfrica. El metal industrial de Mind Drill sonarà amb contundència mentre que els alemanys The New Roses mostraran la seva hard rock actual i Evil Invaders aportaran la seva speed metal al festival.

stats