MoboFest 2024
Cultura 16/02/2024

Julieta Venegas, Valeria Castro i Socunbohemio, entre els artistes confirmats a la Mobo 2024

Pel que fa a la gran onada de grups locals, també hi actuaran Maria Jaume, Maria Hein i Joan Miquel Oliver, entre d'altres

ARA Balears
1 min
L'artista mexicana Julieta Venegas serà a l'edició d'enguany

PalmaLa MoboFest ha anunciat aquest divendres el cartell complet de l'edició d'enguany, que tindrà lloc els pròxims 25, 26 i 27 de juliol al Parc de n'Hereveta, a Porreres. Així, Julieta Venegas serà la cap de cartell a escala internacional. L'artista mexicana, reconeguda internacionalment per èxits com Me voy o Limón y sal fa uns mesos va guanyar un Latin Grammy a millor àlbum de Pop Vocal per Tu Historia (2022, Lolein Music) i acaba de treure el senzill Qué más da, juntament amb la catalana Rigoberta Bandini.

Qui també va ser nominada a un Grammy Llatí a millor cançó d’autor i també serà a la Mobo 24 és Valeria Castro. La canària, amb només 24 anys i un àlbum publicat, ja ha aconseguit estar en les primeres posicions dels rànquings de millors discs del 2023 a revistes musicals com Mondosonoro. Completen les confirmacions estatals els Socunbohemio i el folk-rock de La Ludwig Band.

Pel que fa a la gran onada de grups locals que també actuaran a la Mobo 2024, no hi poden faltar Maria Jaume, Maria Hein i Joan Miquel Oliver, tots tres amb nous treballs discogràfics. Així mateix, enguany també hi seran grups balears com Guille Wheel & The Waves, Pitxorines, Xarxa –que oferiran el seu concert de comiat–, Anna Picornell, Ànimos Parrec, Negre, Xisk, Caspary, Masé Jara i Na Kate. Tots aquests grups s’afegeixen als ja confirmats Mujeres, Guillem Gisbert, Reïna i J. Bordoy, i encara queda un cap de cartell per revelar, que, per ara, el festival deixa en incògnita. Les entrades estan a la venda a través de la plataforma TicketIB.

stats