Cultura 10/11/2020

El Jazz Voyeur ajorna el concert de Maria del Mar Bonet

L'actuació de la mallorquina serà el mes d'abril, un canvi que s'ha fet per "motius logístics", segons l'organització del festival

Clàudia Darder
1 min
Maria del Mar Bonet en una imatge d'arxiu

PalmaEl festival Jazz Voyeur havia d'arrancar el programa de concerts aquest dissabte amb Maria del Mar Bonet, a Son Amar. Finalment, per motius "logístics", tal com apunten des del festival, aquesta actuació queda ajornada al mes d'abril. Les entrades adquirides seran vàlides per a la nova data. Qui prefereixi la devolució de l'import podrà sol·licitar-la escrivint a tickets@contemporaneamusic.com.

Així, la portuguesa Dulce Pontes donarà el tret de sortida al festival el 21 de novembre al Trui Teatre, i hi actuarà acompanyada pel cubà Yelsy Heredial, considerat el millor contrabaixista de la seva generació; Luis Guerreiro, un dels millors guitarristes portuguesos, i Sergio Fernández al piano. Pontes ha actuat amb artistes de la talla d'Ennio Morricone, George Dalaras, Andrea Bocelli i Josep Carreras.

"Corren temps difícils per a la música en directe i també per al jazz", diuen els organitzadors del Jazz Voyeur, que, malgrat tot, assenyalen que han decidit tirar endavant aquesta nova edició del festival mantenint el calendari dels altres concerts.

stats