Cultura 24/10/2019

La gala inaugural de l'Evolution Film Festival omple el teatre Principal

Asif Kapadia, director del documental 'Amy', va rebre el Premi Evolution Vision 2019

Ara Balears
2 min
La gala inaugural de l'Evolution FIlm Festival omple el teatre Principal

PalmaEl teatre Principal de Palma es va omplir aquest dimecres vespre de gom a gom per la gala d'inauguració del 8è Evolution Mallorca International Film festival. La gala va tenir com a protagonistes Asif Kapadia (creador del documental 'Amy'), guardonat amb el Premi Evolution Vision 2019; Lena Headey ('Joc de Trons'), Premi Evolutionary i a la delegació de la pel·lícula inaugural 'Come as you are', encapçalada pel director, Richard Wong.

"Especialment en els temps que corren el cinema i els cineastes hauríem de servir com a eines per unir cultures i unir les persones i construir un món més positiu, més atractiu per viure", va dir . El realitzador britànic compartirà el seu temps amb el públic que aquesta tarda assisteixi a la projecció d''Amy' (guardonada amb un Oscar), a les 18.30 h a la sala 2 del CineCiutat.

Equip de 'Come as you are'

Lena Headey, que finalment no va poder assistir físicament a l'EMIFF per motius personals, va mostrar el seu agraïment pel premi amb un vídeo que va ser projectat durant la gala. L'actriu protagonitzarà 'The Flood', el drama sobre burocràcia i migració que es projectarà divendres dia 25 d'octubre a les 20.30 h a la sala 2 del CineCiutat. A continuació es projectarà el primer treball de l'actriu com a directora, un metratge de 30 minuts titulat 'The Trap'.

Per la seva banda, l'equip de 'Come as you are' va rubricar la vetllada amb un aplaudiment que va aixecar del seient tot el públic, que va gaudir d'aquesta vitalista 'road movie' dirigida per Richard Wong. A partir d'aquest dijous i fins al proper dimarts 29 d'octubre, Palma serà el punt de trobada per al cinema i els seus protagonistes. En total, sis dies per gaudir de l'oferta de l'EMIFF 2019, orientat tant al públic com al sector, amb unes jornades professionals ampliades enguany.

stats