Cultura 29/10/2021

Hauser & Wirth tanca la temporada a Menorca amb 56.000 visitants

La galeria tanca aquest cap de setmana sense data de reobertura

Iván Martín
1 min
Imatge de la presentació de la galeria a l'Illa del Rei.

MAÓUn total de 56.000 persones han visitat la galeria d'art Hauser & Wirth a la seva primera temporada a l'illa del Rei del port de Maó. La galeria tanca aquest cap de setmana després d'obrir a mitjan juliol i per celebrar-ho ha organitzat una sèrie d'activitats per a famílies, visites guiades i el concert diumenge de Leonmanso.

La directora de Hauser & Wirth Menorca, Mar Rescalvo, ha valorat satisfactòriament la primera experiència de la galeria a l'illa del Rei: "Estam molt contents dels resultats de la primera temporada, en què unes 56.000 persones han visitat les instal·lacions, així com la feina que fan els voluntaris de l'hospital de l'illa del Rei, des d'inicis de juliol". I recorda la funció de la galeria: "No venem obres d'art, la mostra de Mark Bradford és només expositiva, som conscients que som a una illa propietat de l'ajuntament i el principal repte és apropar l'art contemporani a residents i visitants".

Hauser & Wirth tornarà la pròxima temporada, tot i que es desconeix la data aproximada. Cal remarcar que la galeria ha col·laborat aquest estiu amb el festival Pedra Viva per dur a terme a l'illot representacions de teatre, dansa i concerts.

stats