Cultura 10/11/2012

La setena entrega de 'La guerra de les galàxies' ja té guionista: el pare de 'Petita miss Sunshine'

Michael Arndt, guanyador d'un Oscar al millor guió original per la comèdia sobre els concursos de bellesa, serà l'encarregat de treure la pols a la saga

Agències
1 min
Mark Hamil, Carrie Fisher  i Harrison Ford a La guerra  de les galàxies, l'episodi 4 de la saga Star Wars.

Los AngelesLa setena entrega de 'La guerra de les galàxies' ja té guionista. Michael Arnt, guayador d'un Oscar al millor guió original per 'Petita miss Sunshine' (2006), serà l'encarregat de dibuixar la nova trilogia de la saga. L'empresa Lucasfilm ha anunciat aquesta matinada de dissabte de forma oficial la seva contractació. "La preproducció de 'Star Wars: Episode VII' comença i Lucasfilm ha confirmat Michael Arndt com a guionista de la pel·lícula", han dit en un comunicat a la web Starwars.com.

Segons la revista 'The Hollywood Reporter', Arndt ha entregat fa poc un esbós de 50 planes en què recupera alguns dels personatges més cèlebres de l'univers 'Stars Wars', com Anakin Skywalker/Darth Vader, Luke Skywalker i la princesa Leia. D'acord amb la publicació, el guionista vol mostrar-los en la seva etapa més madura, ja que la nova trilogia té previst tancar el cicle.

La història, teòricament, tractarà una nova generació de personatges i comptarà amb l'aparició de Mark Hamill i Carrie Fisher, els actors que van donar vida a Luke i Leia en les primeres tres pel·lícules.

stats