Fundació Pilar i Joan Miró
Cultura 11/03/2024

Francisco Copado deixa la direcció de la Fundació Joan i Pilar Miró

La desvinculació serà efectiva a partir d'aquest dimarts 12 de març

ARA Balears
1 min
Francisco Copado Carralero, nou director de la Fundació Pilar i Joan Miró.

PalmaFrancisco Copado ha decidit abandonar voluntàriament la gerència de la Fundació Pilar i Joan Miró Mallorca, després de vuit anys. L'Ajuntament de Palma ha informat que Cort ha acceptat formalment la decisió.

La desvinculació tindrà efectes a partir d'aquest dimarts, 12 de març. En el seu escrit de sol·licitud, Copado ha argumentat la necessitat de deslligar-se de la Fundació Miró per acceptar un nou repte professional, també relacionat amb l'àmbit de l'art. Per part de l'Ajuntament de Palma, a més de l'àrea municipal de Cultura i la Comissió de Govern de la Fundació, s'ha traslladat a Francisco Copado l'agraïment per la labor que ha efectuat en l'exercici de les seves responsabilitats, com també per la seva contribució a possibilitar la consolidació d'aquest equipament com un dels punts de referència de la cultura i l'art a Palma.

Cal recordar que la Fundació Pilar i Joan Miró Mallorca es troba ara mateix immersa en un procés de selecció del candidat que, en un breu termini de temps, n'ocuparà la direcció. Aquesta funció ha estat assumida pel director gerent dimissionari de manera interina, aquests últims mesos. Entretant, i mentre no s'hagi culminat definitivament aquest procés, la Comissió de Govern de la Fundació desenvoluparà les tasques relacionades amb la gerència del centre.

stats