Cultura 27/09/2018

Fran Reus a Sunday i Addaya a Swab

Les galeries mallorquines assistiran a dues fires d'art contemporani: una a Londres i l'altra a Barcelona

Magda Albis
1 min
'La novia de Boby' de Bel Fullana

PalmaLa galeria Fran Reus de Palma participarà en la fira d'art de Londres, Sunday Art Fair, que se celebrarà entre el 4 i el 7 d'octubre. Els artistes que hi exposaran seran la mallorquina i darrer premi Ciutat de Palma d'arts visuals, Bel Fullana; l'artista anglès que actualment exposa a la galeria, Isaac Lythgoe, i la valenciana Mari Reme Silvestre. Des de la galeria afirmen que plantejaran el seu estand de manera que les obres dels tres artistes dialoguin en l'àmbit formal i conceptual.

Sunday és una fira anual que posa el focus en els artistes emergents o que es troben en les primeres etapes de la seva carrera i dona suport a les galeries que segueixen aquesta línia de feina. La fira coincideix dins la Setmana de l'art a Londres, ja que en les mateixes dates es du a terme la fira internacional Frieze, a més de nombrosos esdeveniments relacionats amb l'art contemporani.

Per altra banda, la galeria amb seu a Alaró i a Palma, Addaya, participarà en la fira de Barcelona Swab Art Fair, que s'inaugura avui fins dia 30. La galeria viatjarà amb l'artista mallorquí Tomás Pizá, amb qui recentment acudiren a l'Start Art Fair de Londres, duita a terme a la prestigiosa Saatchi Gallery. Pizá compartirà l'estand d'Addaya amb la gironina Azahara Cerezo, la madrilenya Tamara Arroyo i el barceloní Ignasi Prat Altimira.

Swab Barcelona, que enguany organitza l'11a edició, és una fira que també es focalitza en propostes emergents i de talents joves del panorama internacional de l'art contemporani.

stats