Música
Cultura 13/07/2015

L'Electrobeach tanca l'edició amb 140.000 espectadors

El festival de música electrònica de la Catalunya Nord bat el rècord d'assistència amb un cartell amb Avicii, Tiësto i Armin Van Buuren, entre d'altres

Acn
1 min
Sessió electrònica al Festival Electrobeach de Catalunya Nord

BarcelonaEl festival de música Electrobeach de la Catalunya Nord ha tancat aquest diumenge tres dies de festival amb rècord d'assistents. En total, 140.000 espectadors que han passat per Port Barcarès per escoltar les sessions electròniques de DJ internacionals com Tiësto, Avicii i Armin Van Buuren.

La edició d'enguany ha estat la primera en passar de tenir dos a tres dies, fet que segons el director de l'Electrobeach, Silvain Berreteaga, "ha estat una decisió efectiva que s'ha traduït en una major afluència de públic". Els organitzadors han destacat també que l'aposta pels discjòqueis que són números 1 han fet d'aquesta edició "un nou rècord".

El principal reclam de l'Electrobeach 2015 venia de terres nòrdiques: el discjòquei i productor suec Avicii, estrella de la nit de divendres, i que el 25 de juliol actuarà al Hard Rock Rising Festival de Barcelona. A més d'Avicii, durant els tres dies de festival hi han passat DJ i productors com ara Robin Schulz, Tiësto, Armin Van Buuren i Alesso, i els catalans Sergi Domene, Àlex de Guirior, Marsal Ventura i Jordi Vèliz.

stats