Cultura 02/09/2019

L'Evolution Film Festival homenatjarà l'actor Joan Pere Zuazaga

La 8a edició del certamen tindrà lloc del 23 al 29 d'octubre

Ara Balears
1 min
Imatge de la presentació del VII Evolution Film Festival

PalmaEl festival Evolution! Mallorca Internacional Film Festival homenatjarà l'actor mallorquí Joan Pere Zuazaga en la 8a edició, que tindrà lloc del 23 al 29 d'octubre a Palma. A més de repassar la trajectòria de Zuazaga, es projectaran dos curtmetratges en què va participar: 'La pluja', una cinta de poc més de 24 minuts dirigida per Nofre Moyà l'any 2006; i 'La filosofía de la futilidad', una peça de 14,40 minuts del 2008 que firma Marco Antonio Robledo.

L'acte d'homenatge a Zuazaga constituirà un dels blocs temàtics inclosos en el programa del festival, en el qual col·labora l'Associació de Cineastes de les Illes Balears i que té el suport de CineCiutat. El lema d'enguany del certamen "Unir cultures, unir persones", a través del llenguatge universal del cine i set dies intensos de projeccions i activitats.

Els organitzadors ultimen els detalls d'aquesta edició, que torna a batre rècord d'inscripcions amb més de 1.200 sol·licituds registrades, procedents de 73 països diferents. La prestigiosa revista dels Estats Units 'MovieMaker Magazine' l'inclou per segon any consecutiu en la llista de "50 millors festivals del panorama del cinema independent del món", i el situa com el "sisè festival 'indie' de tot Europa".

stats