Promoció
Cultura 13/04/2022

Emporta’t amb l’ARA les principals novetats de Sant Jordi

Els llibres es poden obtenir del 9 al 23 d’abril a la botiga web de l’ARA, i uns quants també als quioscos

2 min
Els llibres, protagonistes de Sant Jordi

L’ARA ofereix fins al 23 d’abril les principals novetats editorials. Són propostes que ja han seduït milers de lectors i que els han fet reflexionar i passar molt bones estones. L’oferta inclou un centenar de llibres, entre els quals cal destacar Morir-ne disset (20 €), la primera novel·la de Sergi Belbel, amb la qual ha obtingut el Premi Sant Jordi; Benvolguda (20,90 €), de la col·laboradora de l’ARA Empar Moliner, que s’ha endut el Premi Ramon Llull; Ràbia (18,50 €), un dels relats més personals del també col·laborador de l’ARA Sebastià Alzamora; Quan s’esborren les paraules (21 €), amb què Rafel Nadal tanca la trilogia de llibres de memòries familiars; La bèstia (22,90 €), de Carmen Mola (pseudònim de tres escriptors), últim Premi Planeta; El xiulet de l’arquer (18 €), novel·la d’amor i aventures al món anticd’Irene Vallejo; El país de l’altra riba (20 €), de Maite Salord, Premi Proa de Novel·la; Sola (18 €), la història d’una dona que s’aïlla del món, de l’escriptora i traductora Carlota Gurt. 

L’ARA també ofereix quatre llibres que es poden obtenir no només a la botiga web, sinó també als quioscos. Són els següents: Aprenentatges i una proposta (21,50 €), de Jordi Cuixart, en què l’expresident d’Òmnium Cultural aborda els reptes que afronta el moviment cívic que ha desbordat la política catalana, espanyola i europea els últims anys; Que no t’expliquin contes! (15,90 €), un viatge crític als contes tradicionals, escrit per Natza Farré i il·lustrat per Gala Pont; Codi Gaudí. Desencriptant l’home rere el mite (21,50 €), llibre clau per conèixer el genial arquitecte, escrit per Joan Bosch; i El gran llibre de Sant Jordi (10,95 €), una publicació de gran format, de cartró, adreçada als infants i que inclou totes les cares de Sant Jordi, il·lustrat per Roser Calafell.

Tots els subscriptors de l’ARA tindran un 5% de descompte en qualsevol d’aquests llibres si els adquireixen a través de la botiga web del diari.

stats