Cultura 13/11/2021

Ed Sheeran, C.Tangana i Sebastián Yatra, els millors artistes de l'any a LOS40 Music Awards 2021

ARA Balears
2 min
El cantant Ed Sheeran a LOS40 Music Awards 2021.

PalmaEd Sheeran, C.Tangana i Sebastián Yatra han estat guardonats amb els premis a millor artista internacional, nacional i llatí, respectivament, en la gala de LOS40 Music Awards 2021, que s'ha fet aquest divendres a Palma. El Velòdrom Illes Balears ha estat l'escenari triat per lliurar els premis, esdeveniment al qual han assistit nombrosos artistes de l'Estat i de fora.

Segons ha informat Europa Press, Tony Aguilar, Dani Moreno i Cristina Boscá han estat els encarregats de conduir una gala que ha destacat per les actuacions d'artistes com Ed Sheeran, Sebastián Yatra, Pablo Alborán, Dani Martín, Aitana, Lola Índigo i Ana Mena, entre altres.

LOS40 Music Awards han començat a les 20.30 h amb el ritme de la música d'Hombres G. Després de l'actuació, la banda, fundada a Madrid en els anys 80, ha rebut el Golden Music Award per la seva carrera musical. També el tennista Rafel Nadal ha rebut el Golden Music Award per la seva trajectòria esportiva i la seva labor solidària.

Després d'una gran ovació per part del públic, l'esportista mallorquí ha agraït a l'organització de l'esdeveniment que hagi triat l'illa com a escenari per a LOS40 Music Awards: "Em fa especial il·lusió el premi i, a més, rebre'l aquí, a la meva terra, a Mallorca", ha dit.

Abans de l'esdeveniment, el Palau de Congressos ha acollit la catifa vermella de LOS40 Music Awards. Hi han passat nombrosos convidats, entre els quals la cantant catalana Rosalía. A més dels artistes nominats, han desfilat pel Palau de Congressos Alfred Garcia, Blas Cantó, María Pombo, Natalia Lacunza, Sandra Barneda, Miquel Montoro i Lara Álvarez

Durant les darreres setmanes, LOS40 Music Awards han estat presents en diversos racons de les Balears amb secret shows i showcases. De fet, els guardons han rebut el suport del Govern balear i de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB).

stats