Cultura 19/01/2020

Cort cancel·la els concerts de la revetla de Sant Sebastià a la plaça d'Espanya, a la Feixina i Joan Carles I

Les altres actuacions es mantenen, pendents de l'evolució del temps

E. N.
2 min
Arxiu

PalmaEls concerts de la revetla de Sant Sebastià continuen sent una incògnita. Després que Cort informàs aquest diumenge migdia que es mantindrien les actuacions si el temps era el previst, ara acaba de comunicar que, de moment, es cancel·len els concerts de la plaça d'Espanya, de la Feixina i a la plaça Joan Carles I perquè "les condicions en aquells punts no permeten que tinguin lloc les actuacions", expliquen en un comunicat.

Els concerts de les altres places es mantenen, però pendents de les previsions meteorològiques. Pel que fa a la plaça d'Espanya, l'humorista Xavi Canyellas havia de presentar la revetla en aquest espai, dedicat a la música pop i els hits clàssics i actuals. Funambulista era el grup més destacat (22.15 h), i hi tocaven també els gallecs Furius Monkey House (20.45 h), Inot by Without String i Ipop's.

Com és costum, a cada plaça hi ha actuacions de músiques diferents. A continuació, podeu consultar els horaris.

Plaça Major

Música folk

Aquest espai és el dedicat a la música tradicional i folk, i el plat fort de la nit és El Petit de Cal Eril (23 h). Abans, hi ha l’actuació dels Balladors de Lluc (20. 30 h) i Al-Mayurqa (21.45 h); i tanca la nit L’Últim Indi (00.45 h).

Plaça de l'Olivar

Música per ballar

La plaça de l’Olivar és l’espai per moure el cos a ritme de músiques com la cúmbia, la salsa i el swing. El tret de sortida el dona Piolet Swing (20.45 h), que explora estils com el jazz manouche i el rhythm & blues. Segueixen els mallorquins Rumba Katxai (22 h) i Super Cumbia i la Liga de la Alegría, una banda que combina música i teatre d’humor. Tanquen la nit els catalans Balkumbia (1.00 h).

Plaça de la Reina

Flamenc i rumba

Música andalusa, flamenc, rumba i altres ritmes peninsulars conflueixen en aquesta plaça on les grans protagonistes són Las Migas (22.30 h). Abans, hi ha Xanguito (20.30 h) i Los Fangueros (21.30 h). Completen la nit Colectivo Panamera i La Vereda.

Plaça de Cort

Jazz, soul i funk

El fill de Chucho Valdés i net de Bebo Valdés, Chuchito Valdés (23.40 h), és l’estrella d’aquesta plaça. La primera actuació és a càrrec de Pep Garau Quintet (21 h). També pugen a l’escenari Rita Pagès (22.15 h) i JO.SE.TE. Trío (1.25 h).

stats