Es presenta la convocatòria de coproduccions del teatre Principal de Palma per al 2018

Es mantenen les línies dels darrers anys i s'hi afegeixen algunes novetats

Per tercer any consecutiu s'ha presentat la convocatòria de coproduccions del teatre Principal de Palma. Es mantenen estables la dotació econòmica, de 50.000 €, i les dues línies de coproducció ja existents, basades respectivament en el teatre de text i en els nous llenguatges. Com a novetat, enguany se n'hi afegeix una de tercera, centrada en esdeveniments relacionats amb l'àmbit familiar.

Amb aquesta tercera edició es consolida el vincle entre el Principal i cinc teatres públics més de Mallorca, a banda de l'oportunitat de gira de les obres representades.  

Hi han intervingut Carlos Forteza i Mònica Pérez –director i subdirectora del teatre Principal–, Francesc Miralles –conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, i vicepresident del Consell de Mallorca–, Joan Matamales –director del Teatre d'Artà–, Catalina Caldentey –programadora dels teatres de Calvià–, Carme Suárez –programadora del Teatre d'Alcúdia– i Pere Cortada –director del Teatre de Capdepera.

Durant la trobada també s'ha presentat el balanç de les produccions i coproduccions pròpies del Principal de la temporada 2016/2017. 

EDICIÓ PAPER 16/12/2018

Consultar aquesta edició en PDF