Teatre
Cultura 12/10/2023

El Consell de Mallorca finalitza una ronda de reunions amb el sector cultural per preparar el concurs del teatre Principal

La designació del nou equip directiu està prevista que es resolgui el primer trimestre del 2024

ARA Balears
1 min
El teatre Principal

PalmaEl Consell de Mallorca ha finalitzat una ronda de reunions amb el sector de les arts escèniques per preparar un concurs públic que designarà el nou equip directiu del teatre Principal de Palma. Aquestes reunions, que varen acabar aquest dimarts, 10 d'octubre, s'han dut a terme durant els mesos de setembre i octubre amb l'objectiu d'assentar les bases del concurs, que està previst que es resolgui el primer trimestre del 2024.

Així, les entitats amb què s'ha reunit l'equip de Cultura i Patrimoni del Consell són l'Associació d'Arts Escèniques (Illescena); l'Associació d'Actors i Actrius Professionals de les Illes Balears (AAAPIB), l'Associació de Professionals de Dansa de les Illes Balears (APDIB), l'Associació de Dramaturgues i Dramaturgs de les Illes Balears (ADIB), l'Associació Professional de Gestors Culturals de les Illes Balears (GCIB), Promúsics Mallorca, l'Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears (ATAPIB), l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i l'Associació de Professionals de Circ de les Illes Balears (APCIB).

A més, el departament també s'ha reunit amb professionals del sector com la cantant i compositora mallorquina Miquela Lladó.

La vicepresidenta i consellera de Cultura i Patrimoni, Antònia Roca, ha destacat el seu compromís amb la "despolitització" de la sala pública. "El Principal serà dirigit pel millor candidat sota criteris artístics i tècnics", ha remarcat.

stats