Cultura 25/02/2020

Comença a Valldemossa el rodatge de la sèrie 'La caza. Tramuntana', de RTVE

En aquesta segona entrega, el 'thriller' televisiu canvia els Pirineus com a teló de fons i s'ubica en el paisatge muntanyós de la serra mallorquina

Ara Balears
1 min
Fotograma de la sèrie de RTVE

PalmaLa segona temporada de l'exitosa sèrie La caza, de RTVE, es comença a rodar aquest dimarts a Valldemossa. Si la primera entrega, La caza. Monteperdido, tenia com a ambient els Pirineus, en aquesta ocasió la producció ha escollit el paisatge muntanyós de la serra de la Tramuntana per ubicar el thriller televisiu.

Així, RTVE i DLO Producciones donen continuïtat a la ficció més exitosa de la cadena, mantenint els seus personatges principals: la sergent Sara Campos (Megan Montaner) i el cap Víctor Gamero (Alain Hernández), amb un guió d'Agustín Martínez. A més, segons ha pogut saber Diario de Mallorca, hi ha una incorporació de darrera hora: el reconegut actor Tristán Ulloa.

Quant a la participació d'actors mallorquins a La caza. Tramuntana, a la sèrie hi haurà els actors Llum Barrera, Carles Molinet i Jaime Pujol. A més, a principi d'aquest mes es va fer un càsting al mateix municipi per cercar figurants (tant nins i nines com adults) i actors i actrius.

La caza. Monteperdido es va acomiadar el maig passat de l'audiència com una de les ficcions més vistes de la temporada, amb una mitjana d'un 14% de quota de pantalla i 2.162.000 espectadors. Va ser la sèrie més vista al prime time dels dilluns de la seva estrena i a la web també va ser la sèrie més vista de la cadena, amb més de 900.000 usuaris.

stats