Cultura 04/11/2019

Comença a Menorca el rodatge de 'Los espabilados', la nova sèrie d'Albert Espinosa

En la gravació hi participarà l'actor protagonista, Miki Esparbé

Ara Balears
1 min
L’actor català interpretarà un home especialitzat en buscar nens perduts.

PalmaMovistar + ha anunciat aquest dilluns l'inici de la gravació a Menorca de la seva nova sèrie, 'Los espabilados', creada per Albert Espinosa i dirigida per Roger Gual. En el rodatge, que acabarà aquest dijous, hi participaran Miki Esparbé i Bruno Sevilla, a més dels cinc nins protagonistes de la sèrie. 'Los espabilados' està basada en el llibre d’Espinosa 'El que et diré quan et torni a veure' i explica la història d’un grup de joves que s’escapen d’un centre psiquiàtric amb l’objectiu de trobar el germà d’un d’ells.

Un total de 60 figurants de l'illa col·laboraran en aquesta fase del rodatge d'una sèrie que constarà de sis capítols. Algunes de les localitzacions escollides són la façana de l'hotel Luxury Vacation Rent Mallaui de Cala Turqueta, que serà la façana del centre psiquiàtric on estan ingressats; i el port de Ciutadella, on es gravarà una escena després d'escapar-se i agafar un ferri.

'Los espabilados' és dirigida per Roger Gual ('Smoking Room', 'Instinto, Las chicas del cable') i escrita per Albert Espinosa, el creador de la sèrie d'èxit internacional 'Polseres vermelles' (2013) i guionista de pel·lícules com 'Planta 4a' (2003), 'Tu vida en 65 minutos' (2006) i 'No me pidas que te bese porque te besaré' (2009).

stats