Cultura 06/07/2020

Diego el Cigala, Sílvia Pérez Cruz i Ara Malikian, al Port Adriano Music Festival

La vuitena edició de l'esdeveniment serà entre el 31 de juliol i el 5 de setembre

Ara Balears
1 min
Marco Mezquida i Sílvia Pérez Cruz

PalmaEl Port Adriano Music Festival resisteix al coronavirus i portarà a Mallorca artistes com Diego el Cigala, Ara Malikian i Sílvia Pérez Cruz amb l'espectacle que fa amb Marco Mezquida, entre d'altres. La vuitena edició de l'esdeveniment serà el 31 de juliol i el 5 de setembre i els organitzadors destaquen que sigui al primer port de Mallorca en ser certificat com a safe tourism, un segell atorgat per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola per implementar correctament les mesures de prevenció de riscos davant el covid-19.

Donarà el tret de sortida al festival Hombres G (31 de juliol) i el dia següent actuarà Ara Malikian (1 d'agost). E 8 d'agost serà el torn de Salvador Sobral, i el seguiran Carlos Latre (15 d'agost), Comandante Lara & cia. (21 d'agost), Antonio José (22 del mateix mes), Diego el Cigala (dia 23), Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida (dia 28), Pablo López (dia 19) i Los Secretos, el 5 de setembre.

"Des del primer dia d'aquesta 'nova realitat', Port Adriano no podia concebre un estiu sense música. El seu compromís amb el desenvolupament de la vuitena edició del festival i la voluntat de grans artistes nacionals de continuar girant pel país, ens ha permès, un cop acabat l'estat d'alarma, dissenyar el cartell per a aquesta complicada temporada 2020", exposen els organitzadors en un comunicat.

A més de música, durant l'agost hi haurà el mercat Aftersun, amb marques de disseny, moda i llar que exposaran els seus productes en contenidors marítims, alguns d'ells amb intervencions d'artistes de les Illes. El sostre estarà decorat amb animals de l'oceà portats del carrer de Carnaby de Londres, construïts a partir de plàstics reciclats amb el suport de l'ONG Project Zero.

stats