Filantropia

Céline Dion subhasta les seves lletres per recaptar fons per a la malaltia que pateix

La casa Julen's Auctions organitza la sèrie 'Lyrics for a cause' per lluitar contra la síndrome de la persona rígida

2 min
Céline Dion

BarcelonaEl desembre del 2022 Céline Dion va haver de renunciar a la gira de 40 concerts que tenia prevista. La causa de la interrupció era excepcional: va ser diagnosticada amb la síndrome de la persona rígida, una malaltia que només afecta una persona de cada milió. "Haig d'anunciar, amb una gran decepció, la cancel·lació de la meva gira. Vull que sapigueu que no em rendeixo, i que desitjo molt tornar-vos a veure", va afirmar emocionada la canadenca. Efectivament, no s'ha rendit. Aquesta setmana s'ha fet públic que la cantant, de 55 anys, ha decidit subhastar les lletres de les seves cançons per recaptar fons per subvencionar la investigació sobre la malaltia neurodegenerativa que pateix.

Durant uns dies Céline Dion ha canviat els escenaris pel Hard Rock Cafe de Nashville, a l'estat de Tennessee, als Estats Units. No hi ha anat per actuar-hi, sinó per deixar petites porcions de la seva intimitat, que seran subhastades per la casa d'apostes Julen's Auctions dins de la sèrie Lyrics for a cause. Algun dels objectes que s'hi podran trobar són les lletres escrites a mà de les cançons The prayer, que va gravar conjuntament amb el tenor Andrea Bocelli, o The gift, una cançó escrita per a la pel·lícula Love again. Es calcula que el preu de sortida d'aquestes peces se situa entre 200 i 600 dòlars (188-565 euros).

Les lletres de Dion no seran les úniques que es posaran a la venda, sinó que també hi haurà lletres de Garth Brooks, Hozier i Rick Springfield. La voluntat de la subhasta, que començarà dilluns i estarà disponible fins al dimarts 14 de novembre a les 16 h, és oferir "l'oportunitat de comprar aquestes lletres úniques d'algunes de les grans cançons de la història per donar suport a una causa vital important", com explica el cofundador i director executiu de Julen's Auctions, Martin Nolan. De fet, no és la primera vegada que la casa de subhastes col·labora amb projectes benèfics. Des de fa 20 anys que l'empresa amb seu a Beverly Hills presenta projectes filantròpics com el d'aquesta edició, dedicada a la investigació de la síndrome de la persona rígida a través de l'associació amb la Music Health Alliance.

stats