Britney Spears es compromet

L'estrella del pop ha ensenyat l'anell que li ha regalat el seu xicot, el model iranià Sam Asghari

2 min
Britney Spears amb el seu xicot, el model iranià Sam Asghari

BarcelonaBritney Spears ha anunciat el seu compromís amb el seu xicot, Sam Asghari. La cantant, de 39 anys, ho ha fet públic sense ocultar gens ni mica la seva alegria amb un vídeo a Instagram en què mostra l'anell de diamants de Roman Malayev que li ha regalat el seu futur marit. "No puc creure-m'ho!", ha escrit Spears sota un vídeo en què apareix presumint d'anell davant dels seus més de 34 milions de seguidors. "Mira això, t'agrada?", li pregunta Asghari a l'artista, que contesta un "sí" sense matisos.

Una de les primeres famoses en felicitar Britney Spears ha sigut la seva amiga Paris Hilton, que li ha escrit a Instagram "Felicitats, amor! Estic feliç per tu! Benvinguda al club!". El casament de Britney Spears amb el model iranià serà el tercer de la cantant després d'haver-se casat amb Kevin Federline (amb el qual va tenir els seus dos fills) i amb el seu amic de la infància Jason Alexander, amb el qual va estar casada poc més de dos dies.

No és casualitat que la notícia del compromís arribi ara, immediatament després que Britney hagi guanyat la partida contra el seu pare, que volia seguir tenint-ne la tutela legal però que no ha pogut aconseguir-ho perquè després de 13 anys ella li ha plantat cara. La setmana passada, Jamie Spears va posar de manifest la seva rendició i va demanar a un tribunal que posés fi a la tutela de la seva filla, un polèmic règim legal pel qual ell ha controlat les finances i la vida de la cantant des de fa 13 anys. La defensa de l'estrella del pop va celebrar aquesta esperada decisió, que va descriure com una "victòria enorme".

Recentment, Spears feia un al·legat a través d'Instagram en favor del seu xicot, a qui va conèixer al rodatge de Slumber Party. "Aquest adorable imbècil ha estat amb mi durant els anys més durs de la meva vida, però també ha demostrat que cuina exageradament bé", escrivia irònica la princesa del pop al costat d'una foto d'ells dos junts. La imatge, que ràpidament va arribar a més d'un milió de likes, és un reconeixement al model i ballarí, de 27 anys, que sempre s'ha mantingut en un discret segon pla mediàtic però que no ha dubtat en defensar la seva xicota mediàticament quan ha fet falta, ja que ella per la tutela del seu pare no podia opinar lliurement.

En alguna ocasió la parella ha expressat que els agradaria ser pares. Tot i això, Spears va dir davant del jutge que no pot quedar-se embarassada perquè porta un DIU posat contra la seva voluntat, i que per impediment del seu pare, que la tutelava, no podia treure-se'l.

Spears i Asghari
stats