Cultura 07/12/2019

Binissalem acull el primer Certamen de corals, dedicat a Baltasar Bibiloni

Hi participaran grups de Tarragona, Granada i Mallorca

Ara Balears
1 min
Imatge del grup coral 3x4

PalmaEl gust pel cant coral a Binissalem ve d'una llarga tradició, i prova d'això és l'existència al poble de tres grups diferens. És mirant cap a aquestes arrels, i amb l'objectiu de fomentar el cant coral, que el Grup Coral 3x4 i l'Escola de Música de Binissalem han organitzat el primer Certamen de coral, que es duu a terme aquest cap de setmana a l'església de Santa Maria de Robines de Binissalem, amb la participació de corals de Tarragona, Granada i Mallorca.

Divendres horabaixa en va ser la presentació, amb l'actuació de la Coral 3x4. Dissabte hi actuen l'Acadèmia 1830 (Palma), Coral Minuet (Bunyola), Cor de dones de la UIB, Art Vocal Ensemble (Palma), Orfeó Universitat Rovira i Virgili (Tarragona). Clourà la jornada del Coro Intantil Santa María de Llano de Granada.

Per acabar, diumenge hi haurà l'actuació de les corals finalistes, l'entrega del primer premi (1.000€), el segon (700€) i premi al millor director i premi del públic (sense dotació econòmica).

Tal com han explicat els organitzadors en una nota de premsa, "esperam que el certamen tingui una bona acollida, continuar creixent i poder donar-li continuïtat els propers anys".

stats