Arròs de caça: ingredients i recepta

Tallam la costella de porc a bocins i els sofregim en una olla tapada perquè vagi amollant el greix; en començar a agafar color, és el moment de posar-hi tota la caça tallada a bocins, exceptuant els tords. Quan la carn sigui ben rossa, hi tiram la ceba i ho salprebam; ho deixam suar uns quinze minuts i hi afegim la tomàtiga. Quan tinguem el sofregit ben melós, el cobrim amb el brou de carn o amb aigua. Ho deixam coure una horeta a foc suau, llavors hi posam els tords xapats per la meitat i prosseguim la cocció fins que les carns siguin toves. Feim una picada amb les ametlles torrades, el julivert, l’all, el safrà i el vi ranci. Abocam l’arròs al brou; passats cinc minuts hi afegim la picada i just després les carxofetes tallades a bocins i els bolets; rectificam de saó si cal i cap a taula. Bon profit!

Un conill de camp

Costella de porc

Cargando
No hay anuncios

Vuit tords

Una perdiu

Cargando
No hay anuncios

Una cega

Mig quilo d’arròs bomba

Cargando
No hay anuncios

Bolets, carxofes i dues cebes

Quatre tomàtigues de ramellet

Cargando
No hay anuncios

Dos alls, un manat de julivert

Ametlles

Cargando
No hay anuncios

Vi ranci i brou de gallina

Safrà, sal, pebre bo i canyella