Arròs de caça: ingredients i recepta
Tallam la costella de porc a bocins i els sofregim en una olla tapada perquè vagi amollant el greix; en començar a agafar color, és el moment de posar-hi tota la caça tallada a bocins, exceptuant els tords. Quan la carn sigui ben rossa, hi tiram la ceba i ho salprebam; ho deixam suar uns quinze minuts i hi afegim la tomàtiga. Quan tinguem el sofregit ben melós, el cobrim amb el brou de carn o amb aigua. Ho deixam coure una horeta a foc suau, llavors hi posam els tords xapats per la meitat i prosseguim la cocció fins que les carns siguin toves. Feim una picada amb les ametlles torrades, el julivert, l’all, el safrà i el vi ranci. Abocam l’arròs al brou; passats cinc minuts hi afegim la picada i just després les carxofetes tallades a bocins i els bolets; rectificam de saó si cal i cap a taula. Bon profit!
Un conill de camp
Costella de porc
Vuit tords
Una perdiu
Una cega
Mig quilo d’arròs bomba
Bolets, carxofes i dues cebes
Quatre tomàtigues de ramellet
Dos alls, un manat de julivert
Ametlles
Vi ranci i brou de gallina
Safrà, sal, pebre bo i canyella