Cultura 22/10/2020

L'Ajuntament de Palma publica un conte per ensenyar els més petits a protegir-se del covid-19

El batle, José Hila, ha assegurat que ha d'ajudar a transmetre als nins els missatges de les autoritats sanitàries

Ara Balears
1 min
Després de la presentació del llibre els més petits han mostrat al llibre.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha publicat 3.000 exemplars del conte titulat N'Arín arreu del món per ensenyar els més petits a protegir-se del covid-19. Aquests llibres es distribuiran a un centenar de centres escolars, segons ha informat l'agència Efe. Ells textos del llibre són de la tècnica de Sanitat Margarita Pujadas Clar, el guió és de Xisco Joan Martí i les il·lustracions són de Toni Salom Caldés.

El batle de l'Ajuntament, José Hila, ha assegurat durant la presentació que "aquest conte ens ha d'ajudar a fer arribar als nins els missatges que transmeten les autoritats sanitàries" perquè entenguin la "situació que vivim i els reptes que planteja la pandèmia".

El conte recull la història de dos nins de Palma, Joan i Aina, que en un passeig per espais emblemàtics de la ciutat es troben amb el virus Arín, que els demana que l'ajudin a evitar la difusió del covid-19 perquè no hagi d'haver-hi un confinament generalitzat. A més, en la història es transmet la idea que no cal estigmatitzar les persones que es contagien.

stats