Cultura 23/07/2020

'Afàsia', de Paula Piedad, guanya el V Premi de poesia Miquel Bauçà

A l'edició d'enguany del certamen de Felanitx s'hi han presentat 27 obres

Ara Balears
1 min
Paula Piedad, autora d'Afàsia'.

FelanitxAfàsia, escrita per la catalana Paula Piedad Expósito, és el títol de l'obra guanyadora del V Certamen de Poesia Miquel Bauçà 2020, convocat per l'Ajuntament de Felanitx. L'obra es presentarà a finals del mes d’agost a la Casa de Cultura.

Després d’haver estat aturat com a conseqüència de l’estat d’alarma provocat pel covid-19, finalment s'ha donat a conèixer la creació poètica guanyadora del V Certamen de Poesia Miquel Bauçà. En aquesta edició, es varen rebre 27 propostes, tres de les quals varen ser d'autors felanitxers.

Els poemes d'Afàsia ens remeten a un món convuls, ple de tensions i excessos, un món intens i radical que es presenta a través d'uns versos que tempten l'estil i construeixen noves formes poètiques. Es tracta d'un joc textual que esdevé part d'una existència airejada sense embuts, amb tots els defectes i totes les virtuts de la vida viscuda al límit, sense fronteres ni convencions.

El jurat ha estat format pel regidor de Cultura Xisco Duarte, el poeta i l'editor de l'obra guanyadora Pau Vadell, Pere Joan Martorell, Carme Castells i Damià Rotger.

stats