Casa Planas convoca, amb Goethe Institut, un programa de residències d'investigació artística

Els projectes es poden presentar fins al 30 d'agost

Casa Planas obre amb el Goethe Institut una línia de residències d’investigació destinada a creadors contemporanis per desenvolupar i produir un projecte innovador que reflexioni i doni llum a les relacions culturals amb l’Arxiu Planas i amb la cultura alemanya.

Segons informa Casa Planas en un comunicat, es valoraran especialment projectes de mediació “que tenen un retorn social directe amb el nostre camp de treball i el nostra barri o que estiguin relacionats amb la temàtica d'arxius, postals, paisatge, turisme i memòria”. “També tenim un especial interès en les disciplines audiovisuals, performatives i propostes transdisciplinàries”, afegeixen.

En aquest programa es desenvoluparan espais de creació, processos d'investigació, possibles taules rodones, tallers d'intercanvi de coneixement, trobades entre artistes, comissaris, col·lectius i professionals del sector.

Els objectius principals són dur projectes de l'Estat i internacionals per aproximar projectes de l'exterior als artistes de les Illes i reflexionar i investigar des d'una perspectiva local sobre els fluxos culturals i les influències internacionals a l'Arxipèlag.

Es donaran quatre beques i els projectes seleccionats estan dotats amb un pressupost de producció de 1.500 € bruts, menys la modalitat D, que serà de 1.000 € bruts. La residència durarà un mes (de l'1 al 30 de novembre).

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF