L'Ajuntament de Palma es planteja cancel·lar la revetla de Sant Sebastià per mal temps

Els responsables de les festes s'estan reunint cada dia per valorar les previsions de l'Aemet, però fins al mateix diumenge no prendran cap decisió

La revetla de Sant Sebastià està en perill. L'Ajuntament de Palma està valorant suspendre els concerts i activitats programats per la previsió de pluja, vent i alerta taronja per a aquest diumenge. Segons han informat fonts del Consistori, els responsables de les festes s'estan reunint cada dia per valorar el risc, però no serà fins al mateix diumenge matí o migdia que es prendrà la decisió. 

El cartell cartell complet de Sant Sebastià 2020

A priori, la pluja no és un problema, si no és gaire intensa. El que complica la jornada és el vent, que de moment s'espera que bufi fort i que arribi fins als 80 quilòmetres per hora. Per tant, si al final es compleix la previsió meteorològica, Cort suspendrà tots els actes i activitats que tinguin lloc al carrer. De moment, informen que no es plantegen ajornar-ho, sinó que es tractaria d'una cancel·lació. 

La Diada Ciclista de Sant Sebastià, ajornada

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) de l'Ajuntament de Palma ha decidit ajornar la Diada Ciclista de Sant Sebastià per la previsió de meteorologia adversa, tal com ha informat el mateix consistori en una nota de premsa. L'esdeveniment es programa per al 26 de gener i mantindrà el circuit habitual i l'horari de sortida, que serà a les 12 h, a l'arc de la plaça de Santa Eulàlia. L'organització enviarà en els propers dies correus electrònics a totes les persones inscrites per tal d'informar-les d'aquesta nova data. 

"Aquesta decisió respon a criteris tècnics de seguretat per les condicions del recorregut, amb asfalt banyat, i la previsió de fort vent", expliquen el comunicat. Consideren que amb aquestes circumstàncies "no es pot garantir la seguretat dels participants" el dia del patró de Palma, atès que "es tracta d’una prova popular amb la participació de molts d’infants i ciclistes professionals que l’encapçalen". Les persones que vulguin participar, i que encara no estiguin inscrites, ho podran fer fins al 25 de gener a les 18 h al web www.elitechip.net.

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF