SERVEIS SOCIALS
Balears 13/12/2016

Un 42% dels usuaris del programa ocupacional de la Creu Roja troba feina

L'entitat ha fet un reconeixement públic a les empreses que col·laboren en la inserció laboral de persones vulnerables

Montse Terrasa
1 min
Foto de família dels responsables de Creu Roja i de les empreses col·laboradores.

PalmaEl 42% de les persones que segueixen un itinerari ocupacional amb la Creu Roja troben feina. L'entitat humanitària ha fet aquest dimarts un reconeixement públic a les empreses que col·laboren per possibilitar la integració laboral de persones aturades de llarga duració, amb baixa qualificació i altres circumstàncies desfavorables.

Aquesta ha estat la primera edició d'un acte de reconeixement a les empreses que faciliten l'accés al mercat laboral de les persones més vulnerables", segons ha destacat Antoni Barceló, president de la Creu Roja a les Balears.

Pel programa d'itineraris ocupacionals de l'organisme hi han passat més de 1.800 persones, s'han gestionat més de 220 ofertes de feina i s'han possibilitat més de 10.300 hores de pràctiques laborals, segons ha informat Barceló durant l'acte, celebrat al Centre de Cultura Sa Nostra.

Pel que fa a l'any passat, 42 de cada 100 usuaris d'aquests itineraris d'ocupació trobaren feina.

Les empreses que col·laboren amb la Creu Roja en aquesta inserció laboral són la residència Borenco, Mac Hotels, Hotels NH, Grup Sarquiavitae, Hotel Berverly Playa, THB Hotel Maria Isabel, Hotel Oleander, Hotel Cosmopolitan, Brico-Depot, C&A, Müller, Riu i Hotel Valparaiso.

Representants de quasi totes han assistit al reconeixement de l'entitat.

stats