Balears 21/10/2016

Tomeu Penya, imatge de la campanya de conscienciació "Separar per reciclar"

El Consell de Mallorca i Ecoembes presenten una iniciativa que vol incidir en la importància de separar bé els residus

Ara Balears
1 min
El Consell de Mallorca ha acollit la presentació de la campanya.

PalmaTomeu Penya serà la imatge de la nova campanya de conscienciació que posaran en marxa el Consell de Mallorca i l'empresa Ecoembes. La campanya porta per nom 'Separar per reciclar' i té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania de la importància de separar bé els residus a casa per tal de poder-los reciclar de manera eficient.

A part de la difusió en els mitjans de comunicació, la qual es perllongarà fins al mes de febrer, amb aquesta campanya s'ha volgut fer una passa més per aconseguir un contacte més directe amb els ciutadans. Per a això, s'ha creat el Comando Natura, un grup d'especialistes en educació ambiental que seran a prop de la zona de contenidors dels 12 municipis adscrits a la campanya per tal d'assessorar els veïns.

Per altra banda, amb aquesta iniciativa, es vol aconseguir que la diferència entre els conceptes de separar i reciclar sigui clara. Un dels principals missatges és 'Si no ho separes tu, no ho reciclarà ningú', que posa en valor la importància dels actes de cada persona en el moment de desfer-se dels residus.

La consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, i la directora de Comunicació Corporativa i Màrqueting d’Ecoembes, Nieves Rey, han estat les encarregades de presentar la campanya acompanyades de Tomeu Penya i diferents batles dels municipis adscrits.

stats