Balears 23/01/2015

Els sindicats docents demanen recuperar les condicions sociolaborals o la dimissió de Riera

A més, han sol·licitat a la Conselleria que se'ls cedeixi un espai amb tot el material necessari per dur a terme les seves reunions, "tal com estableix la llei"

Efe
1 min
La portaveu del Govern, Núria Riera

PalmaLa Junta de Personal Docent no Universitari ha reclamat avui la recuperació de "totes les condicions sociolaborals suprimides per les retallades", i exigirà la dimissió de la consellera d'Educació, Núria Riera, en cas que la seva petició sigui rebutjada.

En un comunicat conjunt, els sindicats STEI, Alternativa, Unió Obrera Balear (UOB), ANPE i les seccions d'ensenyament d'UGT i CCOO han sol·licitat també la convocatòria d'una taula sectorial en què els punts sol·licitats per aquestes organitzacions siguin tractats.

A més, aquests sindicats han sol·licitat a la Conselleria que se'ls cedeixi un espai amb tot el material necessari per dur a terme les seves reunions, "tal com estableix la llei".

"Arran de la constitució de la nova junta de personal docent no universitari, aquesta revisarà el seu reglament", han assegurat els sindicats.

stats