Balears 15/09/2014

Raphel Ferrer denuncia que les caps d''Això és IB3' varen intentar telefonar Antoni Maura, mort el 1925

El periodista anuncia que deixa el programa de la ràdio pública perquè "no es pot donar a l'oient la qualitat que mereix"

Ara Balears
2 min

PalmaRaphel Ferrer abandona el programa dels horabaixes d'IB3 Ràdio "per motius estrictament professionals: així com estan les coses, no es pot donar a l'oient la qualitat que es mereix", segons informa el presentador en el seu perfil de Facebook. En una carta a la directora del programa Això és IB3, on feia feina, denuncia que les caps van intentar cercar el telèfon del reconegut polític mallorquí Antoni Maura, mort el 1925, per entrevistar-lo quan els van dir de fer un programa sobre ell.

Ferrer adreça la següent carta a la directora del programa:

"Apreciada amiga, Independentment de la teva futura intervenció en el programa Això és IB3 -que ben segur que serà excel·lent per part teva-, t'he de comunicar que no puc continuar col·laborant amb el programa perquè el poder de decisió quant a continguts i elaboració ha quedat en mans de Maria José Villa i Fina Cañas, persones que consider que no estan prou preparades per decidir la filosofia i desenvolupament d'un espai de tanta importància com el que omple els horabaixes de la ràdio pública. Crec amb fermesa que l'oient, ja que finança la ràdio pública, es mereix comptar amb un equip solvent i preparat a l'hora de cuinar i confitar els continguts. No pot ser que en aquest equip prenguin decisions essencials les mateixes persones que una vegada que se'ls va indicar la possibilitat de fer una informació sobre Don Antoni Maura es posassin a cercar-ne el telèfon per entrevistar-lo. Et desitj que aquesta etapa professional teva tan engrescadora et compensi, si és que això és possible en aquestes circumstàncies, però sé que els teus indubtables valors personals, que demostres cada dia en la teva excel·lent carrera com a cantant, et serviran per tapar els forats que dia a dia aniran excavant amb la seva suprema ignorància i manca de cultura elemental les teves col·laboradores i codirectores María José Villa i Fina Cañas".

stats