Balears 28/05/2014

Quatre alumnes de l'IES Ramon Llull queden seleccionades per anar a Slicon Valley

1 min

L'Obra Social la Caixa ha atorgat un premi a l'equip de quatre alumnes mallorquines que formen part dels 363 grups de tot Espanya que van presentar els seus projectes emprenedors al concurs de premis Repte Emprèn. Després de dues fases de selecció (territorial i estatal), han estat cinc els equips guanyadors d'arreu del territori espanyol amb un viatge formatiu a l'ecosistema emprenedor i empresarial de Silicon Valley (San Francisco, EUA).

L'objectiu principal dels premis Repte Emprèn és que durant l'estada educativa a Silicon Valley els cinc equips d'alumnes –constituïts per quatre o cinc alumnes d'ESO, Batxillerat i cicles formatius- desenvolupin reptes sobre futures tendències en diferents sectors empresarials, socials, tecnològics o educatius. Els professors de cada grup formen un sisè equip que també assumirà un repte.

Bright Girls és l'equip guanyador mallorquí format per quatre alumnes del IES Ramon Llull de Palma que han creat una dinamo especial de bicicleta per carregar els mòbils i altres dispositius.

Els reptes han estat proposats pels sis 'partners' dels premis Repte Emprèn: Fundació Príncep de Girona, Fundació Everis, SegurCaixa Adeslas, Eurest, Mediapro i l'Obra Social la Caixa. Es tracta de sis reptes empresarials i socials que cada 'partner' ha definit segons la naturalesa i els objectius de la seva entitat.

stats