Balears 04/07/2017

El PSOE d’Eivissa ajorna el seu congrés insular per l’estat de salut de Torres

El president del Consell millora i, segons l’Àrea de Salut, podria ser donat d’alta d'aquí a uns dies

Armando Tur
1 min
Torres al Consell d'Eivissa

EivissaLa Comissió Executiva de la Federació Socialista d’Eivissa va acordar ahir a la nit sol·licitar l’ajornament de la celebració del seu 3r congrés insular a causa de l’ictus que diumenge passat va patir el secretari general i candidat a la reelecció, Vicent Torres.

Inicialment el congrés s’havia de celebrar el proper 29 de juliol i, de moment, no hi ha data proposada en espera de les notícies sobre l’estat de salut de Torres. Els seus companys li han volgut traslladar “tot l’afecte i el desig d’una prompta recuperació”.

A més, han volgut agrair tots els missatges que s’han rebut d’institucions, altres partits, entitats i persones anònimes que han expressat mostres de suport i ànims a Torres.

Segons l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, el president del Consell d’Eivissa es troba conscient i estable, i l'evolució és favorable. Els metges diuen que, “si es manté l'evolució”, en els propers dies podria estar “en condicions de rebre l’alta hospitalària”.

Recordem que ahir el Consell d’Eivissa explicà mitjançant un comunicat la situació del president, després que aquest hagués patit un ictus diumenge a la nit, cosa que l’obligà a ser ingressat a planta a l’hospital de Can Misses. Els membres del grup popular del Consell van enviar un comunicat donant “suport al president Vicent Torres i a la seva família, atesa la situació”, i li desitjaren una “ràpida recuperació”. També informaren que “no faria la valoració dels dos anys de govern prevista per a aquesta setmana”.

stats