Balears 20/06/2017

Posen en marxa una plataforma gratuïta per ajudar a trobar allotjament a les infermeres que venen a cobrir l'estiu

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears acollirà al web ofertes d'habitacions o habitatges

Ara Balears
1 min
Oposicions a l’ICS: 60 aspirants per cada plaça

PalmaEl Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears està posant en marxa un servei gratuït per ajudar a trobar allotjament a les infermeres que es desplacin a les Balears per treballar-hi a l'estiu. Seguint el model del clàssic “taulell d'anuncis” col·legial, el COIBA aprofitarà la plataforma web per publicitar l'oferta d'habitacions, apartaments o habitatges d'infermeres col·legiades que desitgin llogar-les a altres infermeres que vinguin de fora i necessitin allotjament.

El sistema, explica el COIBA en un comunicat, és senzill. Qualsevol infermera o infermer col·legiat al COIBA pot, a través del Portal del Col·legiat (amb un usuari i contrasenya), enviar la informació bàsica del seu anunci al COIBA, que comprovarà l'aparició de les dades mínimes i imprescindibles i posteriorment el publicarà en obert a l'apartat de “Serveis col·legials/Taulell d'anuncis".

Rosa María Hernández Serra

El COIBA també posa a disposició un model de contracte que poden utilitzar, encara que en cap moment, asseguren en el comunicat, no farà d'intermediari entre arrendatari i arrendador, ni cobrarà cap comissió ni es farà responsable de les condicions del contracte que finalment acordin els particulars.

stats