Balears 27/09/2014

Núria Riera comença a negociar amb sindicats i associacions de pares

Aquestes primeres preses de contactes se succeiran a l'inici de la propera setmana

Efe
1 min

PalmaLa nova consellera d'Educació, Núria Riera, ha iniciat aquest matí una ronda de reunions amb representants dels principals sindicats de docents i d'associacions de pares d'alumnes.

Segons han informat a Efe diverses de les entitats convocades a aquestes trobades, aquestes primeres preses de contactes se succeiran a l'inici de la propera setmana.

Després de prendre possessió ahir horabaixa davant el president del Govern, José Ramón Bauzá, la substituta de la destituïda Joana Maria Camps ha iniciat la seva activitat a la Conselleria a les 9.00 hores amb una reunió amb l'equip directiu del departament, en el qual no ha fet cap canvi, de moment.

Segons ha informat un portaveu d'Educació, posteriorment s'ha reunit amb representants de l'associació catòlica de pares d'alumnes, Concapa, del sindicat ANPE i, a les 12.00 hores, tenia previst fer-ho amb un responsable de CCOO.

Dilluns estan citats a la Conselleria representants d'UGT i l'STEI, sindicat majoritari en el sector de l'ensenyament a l'Arxipèlag.

Fins al matí d'avui la consellera no s'ha posat en contacte amb els dirigents de la confederació d'associació de pares majoritària, la Coapa, segons han confirmat a Efe fonts d'aquesta organització.

Sí que ho ha fet, encara que no han concretat cap reunió, amb portaveus de l'Assemblea de Docents, l'entitat que, juntament amb els principals sindicats, ha promogut les protestes contra la imposició del Tractament Integrat de Llengües (TIL).

stats