Balears 17/03/2015

'I tu què has perdut?': L'Assemblea de Docents recorda tota la mobilització educativa amb un nou vídeo

Amb el títol 'I tu què has perdut?', la plataforma fa un repàs de tot el succeït i llança una crida a la unitat per aconseguir "la fi d'aquest govern censurador i repressiu"

Ara Balears
1 min

PalmaEn plena recta final de la legislatura, l'Assemblea de Docents vol evitar que caigui a l'oblid el conflicte educatiu viscut i la mobilització de la comunitat educativa davant les polítiques del Govern. Amb aquest objectiu, a través del seu canal de YouTube, la plataforma ha difós un nou vídeo en el que es repassa tot el que ha donat de si: des de les reivindicacions, les tancades, la vaga indefinida o la marea verda del 29 de setembre de 2013.

Així, amb el títol 'I tu què has perdut?', l'Assemblea fa una crida a la unitat "per aconseguir que tot l’esforç" serveixi per assolir "la fi d’aquest govern censurador i repressiu". "Els ciutadans han de recordar que ha passat durant aquests darrers quatre anys. I que millor per refer tot el que ha passat durant aquests anys que recórrer a la memòria col·lectiva i, entre tots, denunciar tot el que hem perdut", explica el text que descriu el vídeo.

stats