Balears 07/03/2014

Els hospitals del Govern són ara de les "Illas" Balears

El diputat de MÉS Nel Martí delata una errada més en les coixineres dels centres de l'IB-Salut, però la Conselleria matisa que foren adquirides durant aquesta legislatura

Ara Balears
1 min
Fotografia d'una coixinera dels hospitals del Govern / NEL MARTÍ

PalmaLes errades lingüístiques del Govern de José Ramón Bauzá cada pic són més evidents i més públiques. A banda de les desenes de milers de faltes de la web de l'Executiu, que avançava dijous aquest diari, aquest divendres el diputat de MÉS Nel Martí ha publicat una fotografia de les coixineres dels hospitals de l'IB-Salut on surt escrit "Govern de les Illas Balears". Ni català, ni castellà, ni "balear". El Govern sembla que opta pel catellà.

"Açò passa per eliminar els assessors lingüístics i el requisit del català als treballadors públics. Aquest és el camí que pretenia el Govern per desgastar, degradar i marginar el català", ha escrit Martí a Facebook. Considera aquesta darrera falta "una mostra més d'aquesta política 'erràtica' de deixadesa i renúncia del Govern amb la llengua del país". "Un error, sí. Però són massa errors", hi insisteix.

Per la seva banda, la Conselleria de Salut matisa que les coixineres les hi va facilitar l'hospital Mateu Orfila de Menorca i que foren adquirides anys enrere, no durant aquesta legislatura.

stats