PREMIS 31 DE DESEMBRE
Balears 28/12/2017

Els Premis 31 de desembre reivindicaran la llibertat dels Jordis

La gala es farà les 20 h al teatre Principal de Palma i serà retransmesa en 'streaming' per IB3 Televisió

Margalida Mateu
1 min

PalmaL'Obra Cultural Balear lliura avui en una gala al teatre Principal de Palma els 31ens Premis 31 de desembre. La Nit de la Cultura de l'OCB d'enguany hi haurà la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, que serà rebuda prèviament en audiència al Parlament de les Illes Balears, a més de Marcel Mauri, d'Òmnium Cultural i Núria Guillaumes, de l'ANC.

Els Premis 31 de desembre reconeixeran "la tasca de persones i entitats que treballen pel país", destacant el guardó que rebran Jordi Sànchez i Jordi Cuixart quan fa 56 dies que són tancats a la presó. També seran premiats el setmanari 'El Iris', de Ciutadella; la historiadora Maria Barceló i Crespí; el projecte acadèmic Magisteri Teatre / Mag de poesia; la música manacorina Joana Gomila; els historiadors Jaume Llabrés i Aina Pascual; Joan Pau Jordà, Joan Colom i Gabriel Mayol, autors del llibre 'Somnis compartits. La identitat mallorquina a debat', i la filòloga i escriptora Maria Magdalena Gelabert i Miró.

En les actuacions de la Nit de La Cultura hi haurà músics de tot el territori de parla catalana: de Catalunya, Roger Mas; del País Valencià, Borja Penalva i Mireia Vives, i de les Balears, el projecte Cruïlles, que uneix artistes de les quatre illes (Isidor Marí, Maria Josep Cardona, Anna Ferrer i Miquel Brunet).

La cita amb la Nit de la Cultura serà aquest dijous 28 de desembre a les 20 h al teatre Principal de Palma. Serà retransmesa en directe en 'streaming' per IB3 Televisió, que emetrà la gala sencera el dissabte en diferit.

stats