Balears 27/11/2017

El Govern referma el seu compromís invertint 6 milions d'euros en el Port de Ciutadella

Les obres consistiran a millorar diferents aspectes de la infraestructura del port interior i l'exterior amb l'objectiu de guanyar en seguretat i en la qualitat del servei

Iván Martín
1 min
Les instal·lacions portuàries de Ciutadella seran objecte d'importants millores.

CiutadellaEl Govern balear ha anunciat aquest dilluns dematí a Ciutadella unes actuacions de millora que es realitzaran en el port interior i l'exterior del municipi. En total, més de 6 milions d'euros que permetran adequar les instal·lacions i adaptar-les a les necessitats reals. El Port de Ciutadella és aquesta legislatura un dels punts estratègics en el pla d'obres. Cal recordar que la infraestructura menorquina ja suma diversos projectes de reforma per un import global que arriba als 20 milions d'euros.

De fet, el conseller balear de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, ha assegurat que "estam complint amb el compromís que ens havíem marcat a principis de mandat. Després de fer una radiografia dels ports de la Comunitat, teníem clar que el Port de Ciutadella necessitava importants inversions per reformar l'interior i acabar l'exterior, que encara mantenia deficiències en el servei. L'objectiu global és dotar les instal·lacions portuàries de major seguretat, optimitzar les infraestructures i millorar l'accessibilitat a l'estació marítima i a la zona d'embarcaments, així com l'embelliment del port interior".

D'altra banda, Marc Pons ha recordat el calendari d'obres i reconeix que "tant les obres en el port interior com les millores i els accessos del passatge i l'adequació del moll sud del port exterior s'enllestiran abans de les festes de Sant Joan". La batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, hi ha agraït l'esforç del Govern i també ha deixat patent el compromís del Consistori afirmant que "aquestes inversions es complementaran amb una millora del clavegueram. Estam contents per aquestes actuacions que reforcen la seguretat i la comoditat dels usuaris".

stats