TERRITORI
Balears 24/10/2016

El GOB denuncia que els apartaments il·legals de Cala Llamp s'ofereixen en lloguer turístic

Els ecologistes es basen en la publicació de l'assumpte per part de 'Mallorca Zeitung'

Ara Balears
1 min
Els apartaments que han de ser esbucats presentaven ahir aquest aspecte. Ni rastre de les màquines que els han de tombar. ARA BALEARS

PalmaUn total de 1.400 euros per una setmana. Aquest és el preu de passar uns dies de vacances als apartaments il·legals de Cala Llamp, a Andratx. El GOB ha denunciat que la propietat dels 24 apartaments il·legals, sobre els quals pesa una sentència de demolició, ofereix els habitatges a la web de lloguer turístic HomeAway.

El GOB basa la denúncia en la notícia que va publicar el diari 'Mallorca Zeitung', en la qual s'explicava que es llogaven els apartaments il·legals.

Segons els ecologistes, no és la primera vegada que s'intenta burlar el compliment de la sentència judicial. Segons indiquen, "els intents de l'Ajuntament d'Andratx, presidit per Jaume Porsell, de legalitzar els apartaments han estat constants amb l'objectiu d'evitar-ne la demolició i les possibles indemnitzacions dels actuals propietaris contra el Consistori, que va concedir la llicència il·legal".

Cal recordar que la promoció de Cala Llamp va ser un dels cops més importants del conegut cas Andratx.

stats