Balears 28/02/2015

Francesc Miralles: "Els beneficis del turisme no només són els que creen els hotels"

El candidat a la presidència del Consell de Mallorca creu que cal ajudar els municipis a millorar el turisme

1 min
Un moment de la trobada dels socialistes.

El PSIB ha iniciat aquest dissabte Converses amb Francesc Miralles, una sèrie de trobades en què el candidat a la presidència del Consell de Mallorca exposa el projecte dels socialistes i dialoga amb els assistents. La reunió d'avui, a Cala d'Or, ha girat entorn del model turístic, sobre la qual cosa Miralles ha defensat un Consell que "coordini i faci inversions als municipis per millorar el turisme i crear llocs de feina", i ha assegurat que "els municipis de Mallorca necessiten la col·laboració i el suport del Consell, cosa que ara no tenen".

El candidat ha insistit que cal "posar en valor el bon servei que fan molts de petits negocis, el patrimoni, el paisatge i el territori perquè els beneficis del turisme no només són els que creen els hotels”.

Per la seva banda, el candidat socialista a la batlia de Santanyí, Juli Fuster, que també ha participat en l'encontre, s’ha compromès a millorar la neteja i el manteniment de les zones turístiques del municipi, i ha afirmat que "la nostra proposta estrella al programa electoral serà la transparència, perquè a Santanyí predomina l’opacitat".

La conversa sobre turisme amb Francesc Miralles també ha inclòs la ponència de la diputada socialista Bel Oliver, que ha apostat per millorar el manteniment de Cala d’Or "no només per als turistes que ens visiten, sinó també per als residents".

stats