REFUGIATS
Balears 08/03/2017

La història d'11 refugiats a través d'11 maletes

Una exposició que es podrà veure a la seu del Col·legi d'Advocats de Palma fins al 17 de març

M. Mateu
1 min
Exposició sobre els drets dels refugiats al col·legi d'advocats de Palma.

PalmaEl Col·legi d'Advocats de les Balears ha inaugurat l'exposició 'Defiéndelos', que a través d'onze maletes explica el drama d'onze refugiats. Des de la història de Sajad, un iraquià de 15 anys, fins a un infant sirià, Suleika de Somàlia i Jeanne Beral de la República Centreafricana, tots ells tenen en comú que han hagut d'abandonar la llar.

"Aquesta mostra pretén remoure les consciències de la gent", explica el degà del Col·legi d'Advocats de les Balears, Martín Aleñar. Es tracta d'una mostra itinerant organitzada per la Fundació de l'Advocacia Espanyola i que recorre els 83 col·legis d'advocats de l'Estat.

"Són les històries d'11 immigrants. Cada una de les maletes que formen la mostra narra les vivències de persones que han hagut de fugir de ca seva per poder continuar vivint. Aquestes històries són terribles i ho indiquen les dades, més de 65 milions de persones han hagut de fugir de ca seva", alerta el degà.

La mostra es podrà veure a la seu del col·legi de Palma fins al 17 de març. A la inauguració, hi ha assistit la consellera d'Afers Socials i Cooperació.

stats