Balears 22/11/2017

Eivissa tindrà semàfors paritaris

L'Ajuntament els instal·larà amb motiu del Dia contra la violència cap a les dones

Ara Balears
1 min
Famílies aprofitaven avui per fer algunes compres al centre

PalmaLes principals avingudes de la ciutat d'Eivissa tindran semàfors paritaris a partir del 25 de novembre. És una de les accions que ha organitzat l'Ajuntament i que s'emmarquen en el programa amb motiu del Dia internacional contra la violència cap a les dones. Aquests seran els primers semàfors paritaris per a vianants que hi haurà a l'illa, segons ha informat el Consistori en un comunicat.

Per adaptar els semàfors, se'n canviaran les òptiques i apareixerà la figura d'una dona, deixant a una banda de la calçada aquesta figura i a l'altra la d'un home. Aquest canvi és "simbòlic" i vol transmetre als "residents i turistes el compromís de la ciutat d'Eivissa en la defensa de les polítiques d'igualtat i contra la discriminació".

Altres activitats que es duran a terme des de dia 24 seran la inauguració de l'exposició sobre el primer concurs de dibuixos i còmics contra les violències masclistes, tallers participatius i un club de lectura per als infants i un espai de fotografia dirigit a la ciutadania perquè pugui participar-hi i deixar fotos amb missatges de denúncia i rebuig a aquest tipus de violència.

A més, l'Ajuntament d'Eivissa canviarà l'enllumenat de les fonts públiques i del passeig de Vara de Rey des de divendres i durant tot el cap de setmana. Serà de color lila, "representatiu de la defensa de la lluita feminista".

stats