Balears 18/08/2014

Els docents convoquen assemblea general oberta amb un nou vídeo: 'Verd Runner'

"Ara és el moment de reorganitzar-nos, d'incorporar més gent a la feina activa dins l'assemblea"

1 min

L'Assemblea de Docents ha convocat assemblea general oberta a tothom per a dia 29 d'agost a les 18 hores a l'Auditori de Porres. La invitació a la trobada, amb el lema "Ara va de bo", s'acompanya del vídeo Verd Runner, una nova creació audiovisual que convida a continuar en la lluita. "Com que en aquesta assemblea oberta decidirem coses importants, és imprescindible que vingueu tots els que pugueu", diuen els convocants.

Segons l'Assemblea, "el curs que ve es preveu molt intens i ple de reptes. Ja sabeu que a l'Assemblea hem funcionat a força de comissions que es coordinen per tirar endavant tot allò que decidim tots plegats a les assemblees generals. A mesura que ha anat passant el temps, el volum de feina ha crescut, i cada vegada s'ha anat incorporant més gent, cadascú en aquell àmbit que més li ha cridat l'atenció o més l'estimulava".

L'Assemblea creu que "ara és el moment de reorganitzar-nos, d'incorporar més gent a la feina activa dins l'Assemblea. Segur que molts de vosaltres teniu moltes coses a aportar i que la vostra tasca serà necessària per avançar cap a una resolució satisfactòria del conflicte. Si teniu ganes de participar-hi activament, no ho penseu pus: emplenau el qüestionari o enviau un correu i triau la comissió des d'on penseu que podeu treballar millor.

Tots i totes som necessaris. No ens podem permetre no aportar el nostre granet d'arena a la lluita col·lectiva!".

stats